Welkom bij Twentsche Stadsbrouwerij Goor, dé kleine zelfbrouwende Craft brouwerij in het prachtige Goor, gelegen in de gemeente Hof van Twente, op de grens met de achterhoek. Bij ons draait alles om kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn trots op het feit dat we ons eigen bier brouwen, bottelen en verkopen.

Ondanks onze bescheiden brouwcapaciteit van maximaal 200 liter per batch, zijn wij in staat om dankzij onze zorgvuldig samengestelde recepten een consistente kwaliteit te leveren. Onze brouwerij bevindt zich in een landelijke omgeving, wat betekent dat we niet direct zichtbaar zijn. Wij beschikken helaas niet over een proeflokaal. Om ons te vinden, vragen we jou om actief te zijn op social media, zoals Facebook, Instagram of Untapped. Wij hechten veel waarde aan eerlijke recensies en het delen van jouw ervaringen op jouw eigen kanalen helpt ons enorm.

Onze brouwerij vindt zijn oorsprong in de thuisbrouwerssfeer, net als vele andere kleine brouwerijen. Onze twee gepassioneerde brouwers, Douwe Beimin en Jos Duurland, zijn al sinds de jaren '80 bezig met het brouwen van bier. Met tientallen jaren ervaring weten zij als geen ander hoe ze heerlijke bieren moeten creëren. Onze installatie is professioneel en deels zelfgebouwd, wat ons de flexibiliteit biedt om een breed scala aan bierstijlen met een constante kwaliteit te brouwen. Wij maken gebruik van het geavanceerde computerprogramma Brouwvisie om onze inkoop, voorraad en opslag, receptuur, brouwproces en accijnzen te beheren. Naast het brouwhuis hebben we de beschikking over twee temperatuurgecontroleerde vergistingstanks, twee drukvaste en temperatuurgecontroleerde lageringstanks, en een Rigters afvuller om flessen onder koolzuurdruk te vullen.

Onze brouwerij heeft een uitgebreid portfolio van ongeveer 10 'standaard' bieren, die altijd op voorraad zijn voor directe levering. Daarnaast brouwen we jaarlijks een aantal speciale bieren, vaak gerelateerd aan het seizoen of bijzondere gelegenheden, zoals de Goorsche Winterbock in de herfst en het bekende Skoolfeesbier. Ons bier wordt verkocht via een zorgvuldig geselecteerd netwerk van supermarkten, bierspeciaalzaken en horecagelegenheden in de nabije omgeving. Ook bieden we de mogelijkheid om ons bier te bestellen via onze website, www.stadsbrouwerijgoor.nl. Wil je ons helemaal in het echt zien, dan kunnen we samen een afspraak maken en kun je het bier rechtstreeks bij de brouwerij ophalen!

"A'j dös hebt, ku'j oons bier ut beste dreenk'n!"

 

© 2021 - 2024 Stadsbrouwerij Goor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.